این دو پردازنده که با نامهای اسنپ دراگون ۱۴۰۰ و ۴۱۰۰+ شناخته میشوند سرعت بسیار بالاتری دارند و عمر باتری آنها نیز بیشتر است.
علاوه بر این عملکرد تراشه ۴۱۰۰+ نسبت به نسخه قبلی خود ۸۵ درصد بهتر شده است و اگرچه معماری ساخت آن بر پایه big.LITTLE پیریزی شده است، اما بهجای فرایند ۱۲ نانومتری از ۲۸ نانومتری استفاده میکند. همچنین از هستههای Cortex-A۵۳ استفاده میکند و سرعتش ۱.۷ گیگاهرتز بیشتر شده است.علاوه بر این اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که به دوربینهای با کیفیت علاقه دارید جالب است بدانید که ور ۱۴۰۰ به دلیل بهرهمندی از ISP دوگانه از دوربینهای با کیفیت ۱۶ مگا پیکسلی پشتیبانی میکند. همچنین ور ۴۱۰۰+ با پردازنده جانبی ویژهای عرضه شده است که برای قابلیتهای همیشه روشن بودن ساعت هوشمند به کار میرود.
این واحد پردازشی میتواند قابلیتهایی نظیر ضربان قلب، ردیاب خواب، گام شمار، زنگ هشدار، تایمرها و بازخوردهای لمسی را پردازش کند. علاوه بر این کوالکام علاوه بر پردازش ۱۲ نانومتری جدید برای کاهش مصرف باتری از قابلیتهایی نظیر ردیابی موقعیت مکانی کممصرف و معماری پیشرفته بلوتوث ۵.۰ استفاده میکند.هنوز مشخص نیست که چه دستگاههایی از این پردازنده استفاده میکنند، اما میتوان حدش زد که عرضه پردازندههایی ازایندست از کمپانیهای بزرگی نظیر کوالکام موجب پیشرفت بسیار زیاد فناوریهای پوشیدنی خواهد شد.