فناوری پوشیدنی از رشد بسیار سریعی برخوردار بوده و این روند در نمایشگاه ها و رویدادهای فناوری به وضوح قابل مشاهده است. در این میان، حوزه سلامت و پیگیری شرایط سلامت زمینه غالب فناوری پوشیدنی را به خود اختصاص داده است. حسگرهای سلامت و تناسب اندام و داده ها اساس فناوری های پوشیدنی را تشکیل داده و تا حد زیادی این حوزه را تعریف می کنند. بنابر پیش بینی شرکت پژوهشی آی دی سی، فروش فناوری های پوشیدنی طی سال جاری میلادی سه برابر شده و به 19 میلیون واحد در سراسر جهان خواهد رسید. این روند افزایشی طی سال های آینده نیز ادامه یافته و در سال 2018 رشد فروش به 111.9 میلیون واحد پیش بینی شده است.
شرکت تایوانی AiQ اخیرا از لباس هوشمند خود رونمایی کرده که الیاف فولاد ضد زندگ در پارچه و الکترودهای به کار رفته در آستین های آن می توانند ضربان قلب و دیگر علایم حیاتی بدن انسان و همچنین کالری مصرف شده را بررسی کرده و داده ها را از طریق فناوری بلوتوث به تلفن همراه هوشمند، تبلت و یا دیگر دستگاه های هوشمند ارسال کند. در شرایطی که این پیراهن برای ورزشکاران مناسب به نظر می رسد اما به منظور جلوگیری از تصادفات، رانندگان اتوبوس در تایوان نخستین افرادی هستند که از آن استفاده خواهند کرد. این پیراهن های هوشمند می توانند در صورت خواب آلودگی و یا مناسب نبودن دیگر علایم حیاتی راننده به شرکت اتوبوسرانی هشدار دهند.
سامسونگ اخیرا از فناوری سلامت دیجیتال جدیدی رونمایی کرده که به وسیله حسگرها طیف وسیعی از عملکردهای بدن انسان مانند ضربان قلب و فشار خون را ردیابی می کند. یکی دیگر از شرکت های برجسته دنیای فناوری و رقیب سامسونگ در حوزه تلفن های همراه هوشمند یعنی اپل نیز برنامک سلامت خود را معرفی کرده که پیش بینی می شود در ادامه سال جاری میلادی با سخت افزارهای جدید این شرکت همراه خواهد شد. شرکت تایوانی ایسر نیز از نخستین محصول پوشیدنی هوشمند خود رونمایی کرده که یک دستبند تناسب اندام با قابلیت برقراری ارتباط با تلفن همراه هوشمند است.
اما در شرایطی که شرکت های فعال در حوزه فناوری به سوی محصولات پوشیدنی هوشمند و سلامت محور حرکت می کنند، پرسش هایی درباره جریان عظیم داده ها از دستگاه ها و چگونگی رسیدگی به آنها مطرح است. تجزیه و تحلیل مقادیر عظیم داده های تولیدی حسگرها و پلتفرم های پوشیدنی آسان نبوده و مساله حریم خصوصی نیز همواره مطرح است. بر همین اساس، می توان بروز مسائل قانونی و اخلاقی بسیار زیادی را در آینده انتظار داشت.
شرکت های فناوری بر مزایای بالقوه تجزیه و تحلیل داده ها برای کمک به کاربران در درک داده های خود و امکان برقراری ارتباط با کارشناسانی که می توانند به آنها بازخورد ارائه دهند، تاکید دارند. بر همین اساس، ممکن است با برخی موسسات پزشکی مانند بیمارستان ها برای بهبود این نوع محصولات و انجام کاری که واقعا به مردم کمک می کند، همکاری هایی صورت بگیرد.
فناوری های پوشیدنی هوشمند می توانند ورزشکاران را از رویکرد “نابرده رنج گنج میسر نمی شود” دور کنند. در نمایشگاه کامپیوتکس امسال دستگاه جدیدی معرفی شده که قادر به اندازه گیری “استقامت” بوده و از این رو هنگامی که فرد فشار بیش از حد به خود وارد می کند به وی هشدار می دهد. با تجزیه و تحلیل فعالیت قلب کاربر این دستگاه می تواند تولید اسید لاکتیک و دیگر عوامل فیزیکی موثر بر عملکرد بدن انسان را پیش بینی کرده و سطح استقامت را به صورت درصد نشان دهد.