برنامه ” گفت و گوی فرهنگی ” ، برنامه ای رادیویی است که از شبکه رادیویی گفت و گو پخش میشود. این برنامه با موضوع تاثیر شبکه های اجتماعی بر حوزه مد و لباس و با حضور عرفان اسکمایی کارشناس هنری و برنامه ریز حوزه مد و لباس گفت و گویی داشتند که نقل آن خالی از لطف نیست. کارشناس هنری حوزه مد و لباس دراین برنامه اظهار داشت:
در حال حاضر صاحبان صنایع، برندها و طراحان حوزه مد و لباس به سمت استفاده از فناوری و تکنولوژی سوق پیدا کرده اند که این اتفاق خوبی است.
وی افزود:
استفاده از تکنولوژی های جدید فاصله افراد با برندها را به کمتر از یک دقیقه رسانده و باعث صرفه جویی در مصرف انرژی، زمان و هزینه ها شده است. حضور هنرمندان در تکنولوژی باید پررنگ تر شود چراکه به جذابیت عرضه محصولات و تبلیغات کمک زیادی می کند. به عبارت دیگر هنرمندان مرتبط با صنعت مد و لباس می توانند به کمک بخش تکنولوژی آمده و جذابیت را به حداکثر برسانند. اسکمایی رسالت هنر را خدمت به بهبود سبک زندگی جامعه معرفی کرد و گفت: می توان از هنر در حوزه ها و صنایع مختلف به ویژه صنعت مد و لباس کمک گرفت. در حال حاضر اپلیکیشن ها و نرم افزارهای متعددی به بازار آمده اند که به هنر در حوزه های مختلف کمک می کنند. برخی افراد طراحی لباس را نوعی هنر می دانند و گروهی هم به مثابه صنعت به آن نگاه می کنند و البته بعضی از طراحان مطرح دنیا هم طراحی لباس را تلفیقی از هنر و صنعت می دانند. برنامه ریز حوزه مد و لباس عنوان کرد: بخش هنری شرط لازمی است که باید در کنار صنعت باشد. در حوزه مد و لباس استارت آپ ها می توانند با رویکرد هنری می توانند شکل بگیرند اما بیشتر در بخش طراحی، الگوسازی و اجرا می تواند موفق عمل کند. اسکمایی همچنین بیان داشت: تکنولوژی و هنر در کنار هم می توانند موفق باشند. هر زمانی که هنر و صنعت در کنار یکدیگر باشند خروجی مثبت و مطلوب برای مصرف کننده و تولید کننده حاصل خواهد شد. کارشناس هنری حوزه مد و لباس در پایان برنامه گفت و گوی فرهنگی رادیو گفت و گو ابراز داشت: تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است و هنر هم خود را با آن همگام کرده است. با کمک گرفتن از تکنولوژی می توان هنر را ارتقا بخشید.