اما این تجزیه و تحلیل ها اغلب به شکل سنتی و در محیط های کاملا تخصصی و با هزینه های بسیاری بالایی صورت می گیرد. این در حالی است که در روش های سنتی تجزیه و تحلیل فوری، مستقل و بدون کمک گرفتن از متخصصان باتجربه در اغلب موارد امکان پذیر نیست.برای حل این مشکل محققان دانشگاه آمریکایی برکلی دست به کار شده و سنسوری پوشیدنی طراحی کردند تا افراد بدون حضور در محیط آزمایشگاهی و کاملا مستقل وضعیت سلامت خود را از طریق تجزیه و تحلیل عرق بدن ارزیابی کنند.
این سنسور سه بعدی هوشمند با قرارگیری بر پوست بدن، بلافاصله عرق فرد را آنالیز کرده و اطلاعاتی در خصوص میزان (pH)، میزان تعریق، تراکم پتاسیم و سدیم گلوکز و اسید لاکتیک به منظور تشخیص بیماری هایی نظیر دیابت، فیبروز سیستیک در اختیار کاربر می گذارد.
سنسورهای هوشمند تعبیه شده در داخل این سیستم، عرق بدن را جذب کرده و تجزیه و تجلیل می کند. داده ها و اطلاعات ثبت شده نیز از طریق تلفن همراه به کاربران ارسال می شود. محققان اعلام کردند این سیستم با قرارگیری در بخش های مختلف بدن سلامتی اجزای بدن را تجزیه و تحلیل کرده و اطلاعاتی مهم در خصوص میزان آب از دست رفته بدن در اختیار کاربران قرار می دهد.