فراخوان جشنواره لباس آینده و فناوری در پوشیدنی‌‫ها‬‬

تابستان و پائیز 1400

جشنواره لباس آینده و فناوری در پوشیدنی‌ها(هفته مُد و تکنولوژی تهران) اولین و تنها جشنواره تخصصی کشور در حوزه تکنولوژی‌‮های پوشیدنی و ایده‮‌پردازی برای سبک استفاده، تولید و مصرف انواع پوشاک و پوشیدنی‮‌‮ها با رویکردی آینده‮‌‫نگرانه است. به علاوه جشنواره در حوزه‮‌‫های مرتبط با هنرهای جدید(بویژه هنرهایی که از ابزارها و منطق تکنولوژی در تولید و یا فرآیند تولید اثر هنری استفاده می‮‌‫کنند و رویکردی طبیعت محور دارند) با شیوه‫‮‌ای میان رشته‮‌ای در هر دوره میزبان یکی از حیطه‮‌‫های روز هنری خواهد بود که ارتباطاتی با لباس آینده و فناوری در پوشیدنی‌ها داشته باشند. این رویداد با همکاری مرکز نوآوری مُدِ لباس مُدارا، اتحادیه پوشاک تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شکل گرفته و تلاش دارد تا ضمن شناسایی افراد مستعد در حوزه ایده‮‮‌پردازان طراحی انواع پوشاک، تکنولوژی‮‌‮های پوشیدنی و هنرمندان میان رشته‮‌‫ای، با توجه به شرایط معاصر کشور و دنیا، فضایی برای گفتگو و تبادل آراء اندیشمندان و متخصصان مرتبط، برای ایجاد گفتمانی به روز با موضوع آینده پوشاک، پوشیدنی‮‌‮ها و هنرهای آینده‮‌‫نگرانه‮‌‫ی مرتبط فراهم کند.

موضوعات جشنواره

حرکت به سمت آینده روشن

اهداف جشنواره

  • ایجاد تصویری از آینده پوشیدنی‫ها و هنر، براساس تاریخ، فرهنگ و هنر فلات ایران
  • نشر ایدههای نوآورانه طراحی لباس با رویکردی آیندهنگرانه
  • نشر ایدههای جدید در حوزه فناوری‫های پوشیدنی و فناوری در پوشیدنی‫ها
  • ایده‌پردازی و طراحیِ سبک لباس مبتنی بر مؤلفه‌های تمدنی آینده ایران
  • ایجاد ارتباط میان حوزه‫های جدید هنری(مثل Generative Art و Digital Art ) با حوزه طراحی انواع پوشیدنی‌های
  • کمک به تولید و انتقال مفاهیم و ادبیات روز دنیا مرتبط با فناوری‌های پوشیدنی و فناوری در پوشیدنی‌ها به داخل کشور
  • شناسنایی افراد خلاق، مستعد و نوآور در حوزه ایده‌پردازی سبک لباس آینده‌نگرانه و استفاده از فناوری در حوزه‌های مرتبط با لباس و ایجاد شبکه ارتباطی بین ایشان
  • جریان‌سازی و اثرگذاری در آینده سبک پوشش
  • زمینه‌سازی برای جذب سرمایه‌گذار در طرح‌ها و ایده‌های منتخب
  • ایجاد حلقه ارتباط صنعت، دانشگاه و افراد مستعد

بخش های جشنواره

01

لباس آینده

  • بخش مسابقه:

افراد به طور آزاد بر اساس کانسپت مُدااُم(کانسپت اصلی جشنواره و مرکز نوآوری مُدارا) پورتفولیویی بر اساس نمونه‌ای ارسال می‌کنند که در سایت جشنواره قرار داده شده است(با حداقل سه و حداکثر شش Look کامل) برای مشاهده این فایل(قطع A3) اینجا را کلیک کنید: فایل خام پورتفولیو جشنواره لباس آینده و فناوری در پوشیدنی ها (تکمیل این فایل به صورت دستی یا دیجیتال تفاوتی نمی کند)بهتر است پیش از ارسال پورتفولیو این راهنما را بخوانید: راهنمای ارسال پورتفولیو برای جشنواره لباس آینده و فناوری در پوشیدنی ها.  پورتفولیو علاوه بر اینکه باید بیانگر درک فرد از مفهوم مُدااُم بوده، می‌بایست نشان دهنده توانایی فرد برای رساندن یک ایده یا مفهوم به یک محصول نیز باشد. از بین افراد یا گروه‫های شرکت کننده توسط هیأت داوران 20-30 نفر انتخاب شده و در مجموعه‌ای از کارگاه‌های آموزشی مرتبط شرکت می‌کنند. سپس بر اساس آموزش‌ها و درک مشترکی که از کانسپت مُدااُم ایجاد شده، هر کدام حداقل یک و حداکثر سه look کامل آماده می‌کنند. این lookها در جشنواره نمایش داده خواهند شد و با رأی مشترک داوران، دست‌اندرکاران برگزیده صنعت و بازدیدکنندگان، سه نفر برگزیده علاوه بر دریافت جایزه نقدی و لوح تقدیر، اجازه ورود به دوره 2 ماهه مرکز نوآوری مُدرا را نیز خواهند یافت و در صورت موفقیت(انتخاب برای حضور در دوره 8 ماهه مرکز نوآوری مُدارا) در کنار آنکه در سال آینده میهمان بخش ویژه جشنواره خواهند شد با سرمایه گذاری مرکز نوآوری مُدارا(تا سقف 350 میلیون تومان) یکسال پشتیبانی برای رساندن محصولات خود از ایده به تولید نیز دریافت خواهند کرد.

  • بخش نمایش دستاوردها:

شامل دستاوردهای برندها، مزون‌ها، و دست‌اندرکاران صنعت مُد و صنایع وابسته در حوزه موضوعی جشنواره است که در قالب غرفه‌ها، پرزنتیشن، پرفورمنس و یا سایر روش‌های ارائه بر اساس فضا و امکانات در دسترس برگزار خواهد شد. همچنین در بخش نمایش، در صورت تمایل طراحان مطرح کشور نمونه آثار ایشان(حداکثر 2 look کامل با موضوع لباس آینده و بر اساس شباهت به کانسپت مُدااُم) بر اساس موضوع جشنواره با تأیید دبیر رویداد و دبیر بخش لباس آینده در بخشی ویژه نمایش داده خواهد شد.

اطلاعات بیشتر
02

هنر آینده

ادر حیطه میان رشته‫ایِ “هنر آینده”، جشنواره بر نمایش آثار هنرمندان داخلی و خارجی متمرکز خواهد بود. رویکرد جشنواره معرفی حوزه‫های جدید هنری است که 1) با ایده مُدااُم ارتباط داشته باشند و 2) بتوان ارتباطی کاربردی میان آنها و طراحی و تولید پوشاک و پوشیدن ها ایجاد کرد. شیوه نمایش به صورت گالریِ هنری، اینستالیشن، پرفورمنس آرت و ویدئو آرت خواهد بود. حضور هنرمندان در جشنواره یا به درخواست خود ایشان(مراجعه به سایت جشنواره، تماس با بخش هنر آینده و ارسال آثار) و یا با دعوت مستقیم رویداد از هنرمندان انجام می‫شود. در انتخاب هنرمندان برای حضور در این رویداد با توجه به امکانات جشنواره الویت با فعالین حوزه‌های زیر است:

  1. هنر مولد
  2. هنر تعاملی
  3. حوزه‫های مختلف هنر دیجیتال
  4. حوزه‫هایی از هنر که از مدیاهایی جدید برای ارائه آثار هنری استفاده می‫کنند و یا پیام هنرمند معطوف به موضوعات آتی بشر است
اطلاعات بیشتر
03

فناوری در پوشیدنی‌ها

  • بخش مسابقه:

افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند ایده‌های خود در حوزه فناوری نانو(مرتبط با نساجی، پوشاک و پوشیدنی‫ها) برای جشنواره ارسال کنند. ایده‌های ارسال شده یا باید یک نمونه آزمایشی داشته و یا تنها یک مرحله با ایجاد نمونه آزمایشی فاصله داشته باشند. از بین ایده های ارسال شده موارد دارای شرایط لازم توسط هیأتی از داوران متخصص از حیث قابلیت اجرایی و پیاده‌سازی بررسی خواهند شد و در مرحله بعد، گروهی از مشاورین و منتورها ایده را برای حضور در رویداد استارتاپی جشنواره آماده می‫کنند. ایده‌هایی که موفق به جذب سرمایه‫گذار شدند با رای مشترک داوران، دست‌اندرکاران برگزیده صنعت و سرمایه‌گذاران علاوه بر جایزه نقدی و لوح تقدیر، اجازه ورود به دوره 2 ماهه توان افزایی را خواهند یافت.

  • بخش نمایش دستاوردها:

شامل نمایش دستاوردهای متقاضیان داخلی و خارجی(حقیقی و حقوقی) در حوزه‌های مرتبط با فناوری در پوشیدنی‌ها و فناوری‌های پوشیدنی است. هدف این بخش جشنواره استفاده از فناوری در زنجیره تأمین صنعت پوشاک در راستای ورود به زندگی روزمره افراد و تبدیل شدن به بخش مؤثری از آن است. محورهای اصلی جشنواره در این حوزه شامل استفاده از فناوری در زنجیره تأمین صنعت پوشاک، پوشیدنی‫های هوشمند و استفاده از فناوری در روش‫های ارائه است. حضور متقاضیان در جشنواره یا به درخواست خود ایشان(مراجعه به سایت جشنواره، تماس با بخش فناوری در پوشیدنی‫ها و ارسال آثار) و یا با دعوت مستقیم رویداد از افراد انجام می‫شود. در انتخاب افراد برای حضور در این رویداد با توجه به امکانات جشنواره الویت با فعالین حوزه‌های زیر است:

  1. فناوری نانو مرتبط با پوشاک و نساجی
  2. هوش مصنوعی و داده کاوی در زنجیره تأمین صنعت پوشاک
  3. بلاک چین و اینترنت اشیاء
  4. واقعیت مجازی و واقعیت افزوده
  5. پرینت سه بعدی
  6. مکاترونیک(مرتبط با پوشیدنی‫ها)
اطلاعات بیشتر
باغ موزه هنر ایرانی

بخش جانبی

بخش جانبی جشنواره شامل تعدادی سمینار و ورک‌شاپ براساس موضوع محوری جشنواره خواهد بود که هر سال با یک ایده استراتژیک جهت‌دهی می‌شود. جشنواره در سال اول و در بخش لباس آینده روی موضوع "رؤیای ایرانی" و "پایداری ایرانی" لباس متمرکز خواهد بود. همچنین در بخش هنر آینده، جشنواره به طور ویژه روی موضوع "آینده هنر"، "هنر آینده" و "هنر مولد(Generative Art)" و ارتباط آن با طراحی پارچه و لباس و در بخش فناوری در پوشیدنی‫ها روی "آینده تکنولوژی و ارتباط آن با پوشیدنی‫ها" و "حوزه‫های نوظهور در حیطه سبک پوشش و زنجیره تأمین پوشاک(AR، VR، Data Mining، جامعه سایبورگی)" تمرکز خواهد داشت.
مشاهده نشست ها

زمانبندی برگزاری

اعلام نتایج داوری برگزیدگان مرحله اول: 3 و 4 شهریور 1400

برگزاری نشست های تخصصی: به طور متناوب و بر اساس زمانبندی مندرج در سایت جشنواره مرداد و شهریور 1400
. . .

مهلت ارسال یک Look کامل(دوخته شده): 31 مردادماه لغایت 18 شهریور 1400

تاریخ برگزاری رویداد: 17 لغایت 22 مهر 1400

داوری نهایی آثار در مرحله دوم: 18 لغایت 23 مهر 1400

مراسم اختتامیه و اهدا جایزه: 29 مهر 1400

فرآیند داوری آثار

معیارهای کلی ارزیابی آثار

لباس آینده
  1. خلاقیت و نوآوری در ایده اصلی مطابق با موضوع(تصویر جشنواره از آینده) و کانسپت محوری(مُدااُم) جشنواره
  2. کیفیت و شیوه ارائه در مرحله اول و کیفیت و شیوه اجرا(دوخت، الگو و پارچه) در مرحله دوم
  3. خلاقیت، نوآوری و ایده پردازی در مرحله اول
  4. قابلیت استفاده کاربردی و تولید بر اساس قوانین جاری کشور در مرحله دوم
  5. داشتن تیمی از افراد مرتبط برای پیاده‌سازی ایده
  6. قابلیت پیاده‌سازی ایده در مقیاس صنعتی
  7. امکان اجرای ایده در محیط واقعی
هنر آینده
  1. همسویی با موضوع ویژه انتخاب شده در دوره اول (هنر مولد(Generative Art))
  2. حوزه‌های هنری مبتنی بر منطق طبیعت و یا شیوه های طراحی طبیعت محور(طراحی پارامتریک و فرکتال)
  3. در دسترس بودن هنرمند برای ارائه نسخه دیجیتال و یا فیزیکی اثر
فناوری در پوشیدنی‌های
  1. خلاقیت و نوآوری در ایده اصلی مطابق با موضوع جشنواره
  2. وجود نسخه پیاده‌سازی شده(TRL8) در محیط واقعی
  3. حل مسائل نوظهور و معاصر بشر و یا مسائلی که پیش‌بینی می‌شود در آتی بروز کند
  4. فایده مشخص و قابل اندازه‌گیری برای زنجیره تأمین صنعت پوشاک

جوایز

جایزه نقدی

3 برگزیده اول در بخش طراحی لباس

تأمین هزینه تولید

3 برگزیده اول در صورت تأیید در دوره دو ماهه تأمین هزینه تولید کلکسیون برای بخش ویژه در سال آینده رویداد

دریافت سرمایه گذاری

3 برگزیده اول ورود به دوره 2 ماهه مرکز نوآوری: دریافت سرمایه گذاری کافی جهت راه‫اندازی کسب و کار‬‬

فناوری نانو

تمام برگزیدگان بخش مسابقه فناوری در پوشیدنی‌ها با موضوع نانو جوایزی برای تجاری سازی ایده خود تا سقف 60 میلیون تومان دریافت خواهند کرد

قوانین و مقررات(کلیک کنید)

1- تعاریف:

جشنواره: جشنواره لباس آینده و فناوری در پوشیدنی ها

دبیرخانه: دبیرخانه جشنواره لباس آینده و فناوری در پوشیدنی ها که آدرس آن در همین فراخوان درج شده است.

متقاضی: هر فرد حقیقی، گروه طراحی، مزون، استودیوی طراحی یا شخصیت حقوقی که در مرحله اول جشنواره اقدام به ارسال اثر بر اساس شیوه مندرج در سایت جشنواره کند.

مرحله اول: مرحله ابتدایی ارسال آثار به صورت طراحی دستی بر اساس شرایط مشخص شده در سایت جشنواره و در مهلت معین شده.

مرحله دوم: تحویل حداقل یک نمونه دوخته شده توسط برگزیدگان مرحله اول بر اساس مشخص شده در سایت جشنواره و در مهلت معین شده.

شارت: هر قطعه مستقل از پوشاک یک شارت است. به طور مثال در یک دست کت و شلوار، کت یک شارت و شلوار یک شارت به حساب می‌آید و در صورت وجود جلیقه، کفش، پیراهن، پوشت، دکمه سردست و… هر کدام یک شارت جداگانه محسوب می‌شوند. همچنین ابزار، لوازم و زیورآلات هم می‌توانند به عنوان شارت به حساب بیایند به طور مثال:  کیف، چتر، دستکش، عصا، هرگونه فناوری پوشیدنی و….کلمه حدودی معادل در زبان انگلیسی: Piece

look کامل(بارت): ترکیب مجموعه‌ای از اجزاء و شارت‌ها که به همراه یکدیگر کل ظاهر یک فرد را تشکیل می‌دهند. به طور مثال یک LOOK کت و شلواری می‌تواند شامل: کت، شلوار، پیراهن، کفش، پوشِت، دکمه سردست، ساعت، عینک آفتابی، کیف دستی و جوراب به عنوان اجزاء و شارت‌ها باشد که در کنار هم یک بارت(Look) را تشکیل میدهند. یک بارت کامل با توجه به محیطی که قرار است در آن ارائه شود معنی پیدا میکند. مثلاً از آنجا که کت و شلوار به طور معمول لباسی برای استفاده در اجتماع به حساب می‌آید یک بارت کامل کت و شلوار می‌بایست حداقل شامل کت، پیراهن، شلوار و کفش باشد، مابقی اجزاء میتوانند به عنوان قطعات مکمل و برای ایجاد حال و هوا، لحن و ریتم خاص پوشش ارائه شوند. کلمه حدودی معادل در زبان انگلیسی: Look

کلکسیون: مجموعه‌ای از بارت‌ها(Look) که بهتر است حامل معنا، حس و حال یا پیامی خاص باشند. در جشنواره یک کلکسیون باید حداقل حاوی پنج بارت کامل باشد. همچنین برای بخش‌هایی از صنعت مُد نظیر طراحان جواهر و طراحان کیف و کفش، وجود حداقل 5 شارت مستقل و غیرتکراری(که ترجیحاً به صورت کلکسیون ارائه شوند) الزامی است. کلمه حدودی معادل در زبان انگلیسی: Collection

2- هر فرد حقیقی و حقوقی می‌تواند متقاضی شرکت در جشنواره باشد.

تبصره 1: در صورتی که متقاضی شرکت در جشنواره گروه طراحی، مزون یا استودیوی طراحی باشد می‫بایست یک نفر نماینده برای انجام مکاتبات و اطلاعرسانی معرفی کند و در صورتی که جزو برگزیدگان نهایی باشد جایزه به اسم گروه طراحی، مزون یا استودیوی طراحی ارائه خواهد شد و تصمیم‫گیری در خصوص تقسیم آن میان اعضا براساس تصمیم نماینده گروه خواهد بود.

تبصره 2: در صورتی که متقاضی یک شخصیت حقوقی باشد(یک برند، تولید کننده و یا هر شخصیت حقوقی دیگر) می‫بایست یک نفر نماینده برای انجام مکاتبات و اطلاع‌رسانی معرفی کند و در صورتی که جزو برگزیدگان نهایی باشد جایزه به اسم شخصیت حقوقی ارائه خواهد شد. تصمیم‌گیری در خصوص تقسیم جایزه میان اعضا بر اساس تصمیم نماینده گروه خواهد بود. همچنین برای این دسته از شرکت‫کنندگان جایزه حضور در دوره دو ماهه مرکز نوآوری مُدارا لحاظ نخواهد شد. با این‌حال این موضوع تنها با درخواست بالاترین مقام صاحب امضای شخصیت حقوقی و پرداخت هزینه‫های مرتبط این موضوع میسر خواهد بود.

تبصره 3: اجرای تعهدات مرکز نوآوری مُدارا بر اساس قوانین و مقررات داخلی مرکز انجام خواهد شد.

3- ملاک جشنواره در خصوص نوع متقاضی، مدارک ارسال شده در مرحله اول است.

4- هرگونه ارتباط با و یا اطلاعرسانی جشنواره تنها از طریق کانال های ارتباط رسمی عنوان شده در فراخوان جشنواره معتبر است.

5- آثار ارسالی در مرحله اول(ارسال پورتفولیوی طرح دستی حداقل 3 و حداکثر 6 look کامل) باید بر اساس راهنمای مندرج و بر اساس شرایط و شیوه مندرج در سایت جشنواره ارسال گردد.

نکته 1: کارگاه های توجیهی برای آموزش شیوه تکمیل و ارسال به صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌گردد که زمان برگزاری و شیوه حضور در آن از طریق کانال های رسمی جشنواره اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نکته 2: امکان ارائه حضوری پورتفولیوی آماده شده و یا ارسال پستی در مهلت تعیین شده به آدرس دبیرخانه جشنواره وجود دارد.

6- در تمام مدت برگزاری جشنواره شرکت‌کنندگان ملزم به رعایت زمانبندی مشخص شده هستند.

7- در مرحله اول ارسال پورتفولیوی تصویرسازی(طرح دستی) آثار و مرحله دوم(تهیه حداقل یک look کامل)، تطبیق حداکثری با تصویر جشنواره در مورد آینده و مفهوم مُدااُم بر اساس برداشت آزاد متقاضیان برای برگزار کنندگان و داوران جشنواره مطلوب است، ملاک و معیار تشخیص این تطبیق، داوران و برگزارکنندگان جشنواره هستند.

8- جشنواره متعهد خواهد بود که برای نمایش آثار دریافتی در مرحله اول:

  • آثار در صورت نمایش در سایت و شبکه‌های اجتماعی(صرفنظر از برگزیده شدن یا نشدن) جشنواره با نام صاحب اثر معرفی شوند.
  •  به همه منتخبین جشنواره در مرحله اول، گواهي حضور در جشنواره اعطا شود. این گواهی با درخواست متقاضی و از یک ماه پس از پایان جشنواره به طور حضوری و پستی قابل دریافت است. گواهی حضور برای گروه طراحی، مزون، استودیوی طراحی و شخصیت‫های حقوقی به نام گروه یا شخصیت حقوقی با ذکر اعضای معرفی شده در مرحله اول خواهد بود.
  • از میان آثار ارسال شده در مرحله اول پس از ارزيابي توسط هیأت داوران، آثار منتخب در نمايشگاهي به صورت مجازی یا حضوری در معرض عموم قرار خواهد گرفت.

9- تعداد طرح های ارسال شده برای هر نفر در مرحله اول حداقل 3 و حداکثر 6 بارت کامل است، در صورتیکه آثار بیش از 6 بارت باشد به انتخاب هیأت داوران این موارد انتخاب خواهند شد.

10- برگزیدگان مرحله اول برای حضور در مرحله دوم(تهیه حداقل 1 بارت کامل) باید در کارگاه های تخصصی ویژه برگزیدگان شرکت کنند. عدم شرکت در این کارگاه ها به منزله عدم تمایل متقاضی برای ادامه حضور در جشنواره است.

نکته: به دلیل شرایط ویژه دوران شیوع ویروس کرونا زمینه لازم برای حضور مجازی افراد تدارک دیده خواهد شد و الزامی به حضور فیزیکی در محل برگزاری کارگاه وجود ندارد.

11- برگزیدگان مرحله اول می‫توانند در طراحی و نمونه دوزی یک look کامل بر اساس توضیحات ارائه شده از طرح‫های جدیدی استفاده کنند و الزامی برای استفاده از طرح های ارسال شده در مرحله اول ندارند.

12- هزینه طراحی، تولید و ارسال نمونه دوخته شده بر عهده متقاضی است. شایان ذکر است کیفیت دوخت و نوع مواد اولیه و متریال استفاده شده در اجزاء هر look در داوری آثار مرحله دوم تأثیرگذار است.

تبصره: دبیرخانه جشنواره تلاش خواهد کرد تا در این مرحله امکاناتی برای کمک به نمونه دوزی متقاضیان فراهم کند ولی تعهدی در این زمینه نخواهد داشت.

13- هر Look آماده شده باید در بازه زمانی معین به محل دبیرخانه صحیح و سالم تحویل داده شده و رسید مربوطه توسط متقاضی دریافت گردد.

تبصره: در look کامل ارائه شده به جشنواره وجود کفش الزامی نیست. در صورتی که متقاضی برای تکمیل look کامل از کفش یا اکسسوری‫ای استفاده کند که توسط وی طراحی و تولید نشده است می‫بایست در زمان تحویل موضوع را به دبیرخانه جشنواره اطلاع دهد.

14- هر متقاضی منتخب مرحله اول می‫بایست حداقل یک و حداکثر پنج look آماده برای مرحله دوم در مهلت تعیین شده به دبیرخانه جشنواره تحویل دهد.

نکته 1: متقاضیان باید تلاش کنند اقلام طراحی و نمونه دوزی شده را پیش از مهلت نهایی تحویل دبیرخانه بدهند تا فرصت لازم برای عکاسی، مصاحبه با طراح و تولید محتوا از آثار مهیا شود. در صورتی که متقاضیان در موعد مقرر نمونه کار آماده شده را تحویل دبیرخانه ندهند جشنواره تعهدی برای ارائه خدمات یاد شده به برگزیدگان نخواهد داشت.

نکته 2: افرادی که ساکن تهران نیستند می توانند آثار خود را از طریق پست ارسال کنند، رسید پستی به منزله رسید آثار ارائه شده به دبیرخانه خواهد بود همچنین در زمان دریافت آثار متقاضیان(پس از برگزاری جشنواره) می‫توانند با پرداخت هزینه پستی و ارسال رسیدِ پرداخت هزینه به دبیرخانه، آثار خود را از طریق پست دریافت کنند.

15- آثار برگزیده نهایی در مرحله دوم متعلق به جشنواره خواهد بود.

تبصره: در صورتی که برگزیده نهایی بیش از دو look به جشنواره داده باشد. جشنواره پس از انتخاب دو look کامل مابقی موارد را به متقاضی عودت خواهد کرد.

16- در بازه یک هفته ای پس از پایان جشنواره متقاضیان باید آثار خود را با ارائه رسید دریافت شده در زمان تحویل از دبیرخانه پس بگیرند. بدیهی است پس از زمان یاد شده جشنواره تعهدی در خصوص نگهداری از آثار ندارد.

17- انتخاب آثار برگزیده نهایی در مرحله دوم با رأی مخفی هیأت داوران، منتخبین صنعت و رأی بازدیدکنندگان حضوری و مجازی جشنواره به طور علنی(یعنی میزان رأی بازدیدکنندگان برای هر فرد به طور عمومی منتشر می‫شود) انجام خواهد شد.

18- صاحبان آثار منتخب جشنواره می‫بایست طبق توضیحات ذکر شده در فرآیند برگزاری جشنواره و سایر شرایطی که در آینده اعلام خواهد شد، با دبیرخانه جشنواره همکاری های لازم را به عمل آورند.

19- دبیرخانه جشنواره مجاز است تا از آثار ارائه شده در نمایشگاه‫های مختلف و مواردی همچون پوستر، کتاب، مولتی مدیا، مجموعه آثار، ویژه نامه‫ها، فضای مجازی و سایر اقلام تبلیغاتی و رسانه‫ای بر اساس شرایط ذکر شده در این فراخوان استفاده کند.

20- ارسال اثر توسط متقاضیان در جشنواره به منزله اعلام مالکیت معنوی این اثر است. در صورت اثبات خلاف این امر در هر مرحله‌ای، عواقب حقوقی آن به عهده متقاضیان است.

21- اگر در هر مرحله ای از جشنواره مشخص شود که اثری فاقد اصالت و کپی است، از کلیه فرآیندهای جشنواره کنار گذ اشته خواهد شد.

22- جشنواره با توجه به شرایط پیش بینی نشده مجاز به تصمیم گیری در خصوص تغییرات منطقی در قوانین و یا تغییر زمانبندی جشنواره است و این موضوع از طریق کانال های رسمی برگزاری جشنواره در اولین فرصت به اطلاع متقاضیان شرکت در رویداد خواهد رسید.

23- شرکت در جشنواره به عنوان متقاضی به مثابه پذیرش تمامی شرایط و مقررات جشنواره تلقی خواهد شد.